Προφίλ

Προφίλ

Η  εταιρεία μας Home Classic – Υιοι Αν. Παπαδόπουλου ΟΕ (Αρ. ΓΕΜΗ 000855001000) με έδρα Γάγγρας & Ζήλων 17 Αθήνα και κύριο κατάστημα λιανικής πώλησης Διον. Σολωμού 4 Ν.Ιωνία  Αττικής , τηλ. 2117057800 , 2102528771 , e-mail : homclass@gmail.com .

Ήταν το 1948 που ο παππούς μας με ένα ξύλινο αργαλειό ξεκίνησε την ιστορία μας.

Συνέχισαν οι γονείς και παρέδωσαν σε μας πριν 20 χρόνια να συνεχίσουμε την προσφορά μας στον χώρο της κλωστουφαντουργίας – ένδυσης σπιτιού.

Δραστηρηποιούμαστε στην χονδρική πώληση για πολλά χρόνια και την τελευταία χρόνια επεκταθήκαμε στην λιανική σε κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο στην Νέα Ιωνία , Αττικής.

θα σας υποδεχθούμε με χαμόγελο και καλή διάθεση να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε άριστης ποιότητας και στις καλύτερες τίμες της αγοράς είδη για το σπίτι .

Έλατε να διαλέξετε σεντόνια , πετσέτες , παπλώματα , κουβέρτες , κουβερλί , τραπεζομάντηλα , είδη κουζίνας , πλούσια συλλογή σε παιδικά και είδη bebe και κουρτίνες , όλων των επώνυμων οίκων της αγοράς. Επίσης διαδρόμους και μοκέτες ελληνικής παραγωγής όπως και στρώματα της elitestrom.

Η επίσκεψη στο κατάστημά μας  είναι μια εμπείρια για εσάς που θα συζητάτε για καιρό , ενώ για εμάς εσεις είστε το επίκεντρο και η ζωντανή διαφήμισή μας.

Παράλληλα περιηγηθείτε και στο e-shop μας και μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας σε αυτό με ασφάλεια και άνεση απο τον υπολογιστή σας και τα προιόντα θα παραδοθούν στην πόρτα σας ή να τα παραλάβετε απο το κατάστημά μας .