Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές & Επιστροφές

Τρόποι & Χρεώσεις Αποστολής :

Οι παραγγελίες όταν αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-6 ημέρες, ανάλογα με την περίπτωση.

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη επικοινωνούμε μαζί σας για επιβεβαίωση και ενημέρωσή σας. 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με εξής τρόπο :

Με εταιρεία courier ( Γενική Ταχυδρομική) . Μπορείτε κι εσείς να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας στα χέρια της εταιρείας ταχυμεταφορών, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της Γενικής Ταχυδρομικής www.taxydromiki.gr και εισάγοντας τον αριθμό της αποστολής που σας αποστείλαμε με e-mail ή με sms.

 Σε περίπτωση παραγγελίας μεγάλου βάρους ή όγκου τα εμπορεύματα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία .   

 Έξοδα αποστολής:

 1)  Για παραγγελίες εσωτερικού:

    -Εκτός Αττικής με κόστος προϊόντων από 80,00€ και άνω δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής.

    -Εντός Αθηνών και σε περιοχές που εξυπηρετούμε με κόστος προϊόντων από 25,00€ και άνω δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Κάτω των 25,00 € τα έξοδα αποστολής 2,00 € 

    -Για όλες τις άλλες περιπτώσεις αποστολή με την Γενική Ταχυδρομική και κόστος προϊόντων από 00,01 € έως 79,99 € , η χρέωση είναι 5,00 € συμπεριλαμβανομένου της αντικαταβολής και για βάρος έως 3 κιλά  (για κάθε επιπλέον κιλό χρέωση +0,50 €).

Για ογκώδη & βαριά προϊόντα Παπλώματα , Κουβερτοπαπλώματα λόγω όγκου και βάρους για αποστολή με Γενική Ταχυδρομική έξοδα αποστολής 7,00 ευρώ ανεξάρτητα αξίας παραγγελίας. Στα συγκεκριμένα προϊόντα στην περιγραφή τους αναγράφεται το κόστος αποστολής . (εντός Αθηνών σε περιοχές που εξυπηρετούμε δεν επιβαρύνεστε έξοδα αποστολής για τα παραπάνω προϊόντα)

-Για παραγγελίες Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού εάν το Βάρος ή το Ογκομετρικό Βάρος υπερβαίνει τα κοστολόγια αποστολής θα ενημερωθείτε για την επιβάρυνση του κόστους αποστολής

   Μπορείτε επίσης να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το  κατάστημά μας  Νέα Ιωνία , Αττικής, Διονυσίου Σολωμού 4 (Έναντι Σταθμού ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας) χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας ( 2117057800 ή 2102528771 ) ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα κατά την εκτέλεση της παραγγελιάς σας (π.χ. έλλειψη του προϊόντος από τον κατασκευαστή ) ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να βρούμε την ενδεδειγμένη λύση για εσάς για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. 

 2) Για παραγγελίες εξωτερικού :

 Γίνεται χρέωση του συνόλου των εξόδων αποστολής, τα οποία υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο των προϊόντων και τη χώρα προορισμού κατά περίπτωση και ενημερώνεστε σχετικά.

 Παρατηρήσεις

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο δυνατό, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον θεωρήσετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

 Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ 24%.

 Ακύρωση Παραγγελίας

 Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

 -Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Άδειασμα Καλαθιού Αγορών» που βρίσκεται στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διαγράφονται όλα τα είδη που επιλέξατε από το καλάθι αγορων και ακυρώνεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας ή μπορείτε να διαγάφετε όποιο προϊόν δεν επιθυμείτε από το καλάθι αγορών κάνοντας “κλικ” στο Χ που εμφανίζεται σε κάθε ένα από αυτά .

 -Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο 2117057800 και θα φροντίσουμε για την ακύρωση της παραγγελιάς σας. Διαφορετικά μπορείτε να στείλετε email στο homclass@gmail.com  και να ενημερώσετε σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας σας.

 -Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2117057800 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο homclass@gmail.com εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς σας. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.

Επιστροφή Προιόντων

 Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματός μας  www.homclassic.gr έχουν την εγγύηση ποιότητας & πιστότητας της εταιρίας μας ΥΙΟΙ ΑΝ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ αλλά και των επώνυμων εταιρειών τις οποίες εμπιστευόμαστε . Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από τα είδη που παραλάβετε σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής.

Μπορείτε να τα επιστρέψετε μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή τους.


Είδη χρησιμοποιημένα, μεταποιημένα ή αποσυσκευασμένα δεν θα επιστρέφονται. Δεκτές θα γίνονται οι επιστροφές εφόσον το είδος είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του, και έχει όλες τις ετικέτες και τα καρτελάκια με τα οποία το παραλάβατε.

Να σημειωθεί πως είδη ελαττωματικά ή διαφορετικά από την φόρμα παραγγελίας σας θα επιστρέφονται με δική μας επιβάρυνση. Για την επιστροφή πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική .

Σας ενημερώνουμε πως δεν δεχόμαστε επιστροφές σε συγκεκριμένα προϊόντα για λόγους υγιεινής και προστασίας του καταναλωτικού κοινού.

 -Μαξιλάρια ύπνου δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

 -Παπλώματα δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

 -Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές σε εποχιακά είδη (Χριστουγεννιάτικα , Πασχαλινά , Πετσέτες Θαλάσσης κλπ ).

-Δεν πραγματοιούνται λλα΄γες σε προϊόντα από την επιλογή “ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ”

 -Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος επιστροφής καθώς και τα έξοδα ασφάλισης της αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πληρωμές

Για την ώρα το http://www.homeclassic.gr ο τρόπος πληρωμής των παραγγελιών σας είναι η αντικαταβολή χωρίς καμία επιβάρυνση από εσάς.