Πως να επιλέξετε πετσέτες για το μπάνιο σας.

Καταχώρηση 2014/03/11


Μυστικά για να επιλέξτε πετσέτες μπάνιου υψηλής ποιότητας.

Πόσο ευχάριστα αισθάνεστε όταν τυλίγεστε σε μία μαλακή , απορροφητική και χνουδωτή πετσέτα μπάνιου αμέσως μετά το ντους !!!!

 

Αλλά δεν είναι όλες οι πετσέτες ίδιες . Ακόμη και αν μια πετσέτα φαίνεται εξαιρετικά μαλακή στο κατάστημα , μπορεί να ξεφουσκώσει μετά από μόλις ένα ή δύο πλυσίματα. Ωστόσο , με ένα καλά εκπαιδευμένο μάτι , θα είστε σε θέση να εντοπίσετε την ποιότητα στην πετσέτα μπάνιου σε μηδέν χρόνο .

 

 

Εξετάστε το περιεχόμενο του υφάσματος πετσέτας . Οι υψηλής ποιότητας πετσέτες συνήθως είναι κατασκευασμένες από ίνες βαμβακιού λεπτές & μακριές . Μερικέςαπό τίς πιο ακριβές πετσέτες προέρχονται από αιγυπτιακό βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας.

 

 

Κάντε τις δικές σας δοκιμές στο κατάστημα . 
Κοιτάξτε προσεκτικά . Οι ίνες στη πετσέτα στέκονται όπως το γρασίδι σε έναν κήπο ;  Αυτό είναι ένα καλό σημάδι ! Αν είναι επίπεδη σαν καρφί , δεν θα την αισθάνεστε πολύ καλά και δεν είναι αποτελεσματικές .
Νιώστε την πετσέτα . Είναι μαλακιά ; Ή είναι τραχιά ; Αν η πετσέτα έχει  μαλακιά έχει βελούδινη αίσθηση και έχει ικανοποιητικό βάρος  , είναι καλής ποιότητας . Αν η πετσέτα είναι τραχιά , ή την αισθάνεστε σαν καμβά , είναι χαμηλής ποιότητας .
Ελέγξτε το μέγεθος . Οι πετσέτες προσώπου στο μεγαλύτερο ποσοστό τους έχουν διάσταση 50Χ100 εκ. αρκετή για την χρήση της. Όσον αφορά του σώματος οι πετσέτες ποικίλουν στην διάσταση 70Χ140 εκ. , 80Χ160  εκ. ή 100Χ160 εκ. Συνήθως πετσέτες καλής ποιότητας προσφέρονται σε μεγάλη διάσταση και όχι 70Χ140 εκ.

 

Αναζητήστε τις καλύτερες προσφορές . Αποφασίστε πόσο θέλετε να πληρώσετε . Αν θέλετε την πολύ καλύτερη ποιότητα , θα σας κοστίσει περισσότερο . Η θετική πλευρά όμως είναι , μια πιο ακριβή πετσέτα άρα και καλύτερης ποιότητας θα διαρκέσει περισσότερο , έτσι ώστε θα εξοικονομήσετε χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση μια και δεν θα την αντικαταστήσετε συχνά .
Βρείτε πετσέτες που ταιριάζουν στα χρώματα του μπάνιου σας και κάντε την επιλογή σας. 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?